پیام خراسان

آخرين مطالب

نوروز 1404 چه کتابی بخوانیم؟ | مزاحم نشوید مقالات

نوروز 1404 چه کتابی بخوانیم؟ | مزاحم نشوید
  بزرگنمايي:

پیام خراسان - روزها و شب‌های تعطیلات نوروزی فرصتی برای پرداختن به یکی از دلمشغولی‌های مفرح با محوریت کتاب است که هم جنبه سرگرمی دلنشین و لذت‌بخش دارد و هم به افزایش دانش و آگاهی افراد در حوزه‌های گوناگون کمک می‌کند. برای همین، در کنار برنامه‌های نوروزی این ایام، می‌توان ساعاتی را هم به مطالعه اختصاص داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
هشتمین کتاب پیشنهادی برای معالعه در این ایام، کتاب«مزاحم نشوید» نوشته فریدا مک فادن با ترجمه نشاط رحمانی نژاد، اثری جنایی و معمایی و یک تریلر روان‌شناختی است که از سوی نشر نون منتشر شده است. تعلیق، طنز تاریک و پیچش‌های غافلگیرکننده در کتاب«مزاحم نشوید»، به‌طور ماهرانه‌ای تعلیق، طنز تاریک و پیچش‌های غافلگیرکننده در هم آمیخته است. پیش‌فرض وهم‌آور این رمان، ریتم تند و شخصیت‌های منحصربه‌فردش این کتاب را برای علاقه‌مندان به سبک تریلر روان‌شناختی به تجربه‌ای قابل توجه تبدیل کرده است. «کوین الکساندر» فردی است که پس از ارتکاب یک جنایت جدی در حال فرار است و به امید یافتن پناهگاهی موقت به مسافرخانه‌ای دورافتاده پناه می‌برد؛ بااین‌حال برخلاف انتظارش این مکان چیزی جز آرامش و امنیت به همراه ندارد. کوین با رویدادهای عجیب، مهمانان مرموز و کارکنان ناراحت‌کننده‌ای روبه‌رو می‌شود که محیطی پرتنش و تهدیدآمیز را ایجاد می‌کنند. او به‌تدریج پی می‌برد که تحت‌نظر است و هر قدمش زیر ذره‌بین قرار دارد؛ گیرافتاده بین گذشته تاریک و حال پیچیده‌اش، با موقعیت‌هایی پرخطر مواجه می‌شود و باید تصمیم بگیرد که به چه کسی اعتماد کند. فریدا مک فادن به مضامینی همچون انزوا، گناه و شکنندگی اعتماد پرداخته است. او با به‌تصویرکشیدن انزوای جسمی و روانی شخصیت اصلی، نشان داده است که چگونه دوری از دنیای بیرون، حس پارانویا و ناامنی او را تشدید می‌کند. این انزوا فضای پرتنش و تعلیق‌آور رمان را عمیق‌تر کرده است.
برشی از کتاب«مزاحم نشوید» وقتی به اتاقم برمی‌گردم، کار زیادی برای انجام دادن ندارم. چون خیلی بد خوابیده‌ام، روی تخت دراز می‌کشم و چشم‌هایم را می‌بندم. شاید بتوانم کمی بخوابم. این‌طوری می‌توانم کل شب را رانندگی کنم. بعد از مدت زیادی در یک جا ماندن، باید کمی فاصله بین خودم و خانه‌ام بیندازم. خیلی زود. چند ساعتی هی چرتم می‌برد و هی بیدار می‌شوم. هر بار هم که به خواب نسبتاً عمیقی فرو می‌روم، تصویر دِرک با لکه سرخ پخش‌شده به روی شکمش توی ذهنم نقش می‌بندد. سپس با وحشت از خواب بیدار می‌شوم.
این تصویر تا آخر عمر از ذهنم نمی‌رود.
ای کاش تلفنم را داشتم. حداقل اگر تماس نمی‌گرفتم، دست‌کم می‌توانستم با آن اینترنت را جستجو کنم. تا وقتی تلفنت را نداشته باشی، نمی‌فهمی که چقدر برای سرگرم کردن خودت به آن وابسته‌ای. ای کاش حداقل یک کتاب با خودم می‌آوردم.
منبع خبر: همشـهری
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟

لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/837359/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت شهید محلاتی از ماه رمضانی که امام در محلات بود

گل اول انگلیس توسط ریس جیمز در دقیقه 37؛ انگلیس 1 - لتونی 0

رشفورد جلوی گلزنی بلینگام را گرفت؛ انگلیس 0-0 لتونی

تصمیم نهایی چلسی؛ وینگر یونایتد را می‌خریم

حمله موشکی یمن به اسرائیل، خسارت‌هایی در تل‌آویو و قدس به بار آورد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

نوبهاری دیگر در بهار مشهد

مراجعه 7 هزار و 927 نفر به مراکز خدمات درمانی خواف

محور تربت حیدریه و مشهد کلات کولاک شد

آخرین وضعیت جاده‌های مشهد و استان خراسان رضوی

بارش‌ها در مشهد ادامه دارد

ایرتاکسی بین کیش و قشم برقرار شد

اهتمام جدی منطقه آزاد کیش در توسعه حمل‌ و نقل هوایی با جزیره قشم

برترین گل‌های مرحله گروهی لیگ ملت‌های اروپا

اینزاگی و آنچلوتی، بهترین‌های سال فوتبال ایتالیا

اولین جلسه تمرین یوونتوس با سرمربی جدید

بالوتلی به دکو: اینجوری خوشگل‌تری!

شلیک تماشایی جیمز و تور دروازه لتونی

این استان ها بیشترین فوتی های تصادفات نوروزی را داشتند

حمله موشکی یمن به اسرائیل، خسارت‌هایی در تل‌آویو و قدس به بار آورد

آغاز دور جدید پرواز‌های فرودگاه شهید احمدی روشن کاشان به مشهدالرضا

اسکان 2 میلیون و 900 هزار نفر از ابتدای سال در مشهد

آتش سوزی عمدی یک مغازه در نیشابور مهار شد

تصادف خونین سوناتا و ال-90 در جاده آشخانه

بازدید دبیر ستاد نوروزی کیش از فعالیت های کمیته فرهنگی و اجتماعی

در بارسلونا رونمایی شد؛ کتابی که در آن پدری «قهرمان کودکان» است / عکس

ستاره سابق آرسنال به سل مبتلا شد!

هواشناسی ایران فردا سه شنبه 5 فروردین 1404 | وضعیت آب و هوا استانها 5 فروردین 1404پیش بینی هواشناسی

کاهش 6تا 10 درجه ای دمای هوا طی دو روز آینده

موج جدید سرما در راه این استان های کشور

تجمع در آرامگاه فردوسی

به دنبال علم نافع باشید تا بتوانید برای دیگران و جامعه سودمند باشید

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از هفتمین روز خدمت‌رسانی به زائرین فرهنگی

آهنگ عاشقی یعنی صدات کنم با صدای فریدون آسرایی

شنونده ترانه «شیدایی» از بابک جهانبخش باشید

ست مبل سبز با پرده به روش خوش سلیقه ها/ راز پرده خفنی که مبل سبزت رو ستاره میکنه

پایان نظرسنجی برای بهترین بازیکن ماه‌ اسفند طرفداری؛ علی علیپور برای دومین بار متوالی انتخاب شد

توزیع بیش از 700 تن میوه و خرما در جایگاه های عرضه مستقیم میوه مشهد

تصادف مرگبار در محور آشخانه-گرمه با 3 کشته

جلال آل احمد موثرترین روشنفکر ادبی

برزیل متزلزل مقابل آرژانتین بدون مسی!

دیس‌بک گولر به سوبوسلای؛ این آدم مضحک است!

اولین خبر بد در سال جدید برای استقلال

ورود سرمای شدید به کشور از فردا

آهنگ عشق من یادم کن گاهی از سروش

پتانسیل‌های بومی خراسان جنوبی در صنایع دستی فرصتی برای رونق گردشگری

تصادف خودروی سوناتا در محور گرمه به چمن‌بید 3 فوتی بر جا گذاشت

تصادف شدید سوناتا و ال‌90 در محور گرمه به چمن‌بید 3 فوتی بر جا گذاشت

قصاص، زندان و شلاق برای زن خائن شوهرکش و معشوقش

اردوغان بار دیگر مخالفان پرتعداد خود را تهدید کرد

اردوغان بار دیگر مخالفان خود را تهدید کرد